x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies

Treballem la terra per millorar el món

Volem perpetuar la identitat del territori, afegint la personalitat d’una manera de fer.

Com a finalitat, i amb contrast amb l'agricultura convencional, busca ser ambientalment sostenible i respectuosa amb la salut i el benestar de les persones que la consumeixen.

CCPAE

Cal Cerdà està inscrit, regulat i supervisat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) que és el màxim òrgan regulador a nivell català i europeu de la producció agrària ecològica.

Venda de proximitat directe

El segell de venda de proximitat és un segell distintiu per aquells productes que han estat elaborats propers al lloc de venda i que es comercialitzen a través del mateix productor o amb la intervenció d'un sol intermediari.

Slowfood

Slow Food és una associació internacional que vetlla per desenvolupar els conceptes bo just i net.